Over

Wij houden van jazz en wij houden van film. Daarom is het eigenlijk best logisch om een JazzfilmFestival te organiseren. Dachten wij. Voor mensen die daar ook van houden en voor mensen die zich daardoor willen laten verrassen. Met mooie muziek, fijne cinema en alles wat daar volgens ons goed bij past. De eerste editie hebben we in 2021 georganiseerd in Corona-tijd en we breiden nu langzaam uit.

Meedoen
Wanneer je mee wilt doen en ook iets wilt organiseren in het kader van het JazzFilm Festival, neem dan contact met ons op. Het lijkt ons heel leuk als het JazzFilmFestival op steeds meer plekken wortel schiet. Een week lang een soort Jazzfilm deken over Nederland. We horen graag je ideeën en kunnen je dan uitleggen hoe je zou kunnen aansluiten.

Stichting
De stichting Jazzfilm Festival is gevestigd in Wageningen en organiseert dit festival zonder winst te maken. Het Jazzfilm Festival is een initiatief van Jazz in Wageningen en wordt dit jaar samen met Heerenstraattheater, Filmhuis Oosterbeek, Jazz in Arnhem en Focus Filmtheater Arnhem georganiseerd.

Begunstigers
De belangrijkste kosten van het Jazzfilm Festival worden gedragen door de organiserende deelnemers. De bescheiden kosten van de overkoepelende organisatie worden gedragen door vrijwilligers, sponsors en de Gemeente Wageningen.

Contact
Spijk 5, 6701 DT Wageningen
info@jazzfilmfestival.nl